"Але ми не пропустили їх! Ми не пропустили!": Депутат Київради отримав контузію в бою (фото)

Депутат Київради від політичної партії "Європейська солідарність" Олександр Погребиський повідомив, що отримав контузію у бою з російськими окупантами. Він вже вдруге приєднався до лав Збройних сил, щоб захищати Україну від ворога. На своїй сторінці у Facebook у середу, 3 серпня, Погребиський написав, що отримав поранення та показав фото з лікарні, передають Патріоти України.

Він зазначив, що російських окупантів українські військові не пропустили. "Я "300-й". Контузія. Але ми не пропустили їх! Ми не пропустили!" – написав депутат.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Погребиський став на захист Києва та вступив до лав 206-го батальйону територіальної оборони, а пізніше мобілізувався на фронт. У 2015-2017 роках він служив у десантно-штурмовій бригаді та брав участь у бойових діях проти окупантів на Донбасі.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...