Але це ще не все: Єрмак анонсував масштабний обмін полоненими в форматі 100 на 100

Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про те, що в найближчі тижні планується масштабний обмін полоненими в форматі 100 на 100. Про це він розповів в інтерв’ю виданню Reuters, передають Патріоти України.

Єрмак пояснив, що Україна вже передала ОБСЄ список з приблизно сто осіб для обміну. Бойовики з ОРДЛО склали аналогічний список, в якому приблизно стільки ж людей. “Сподіваюся, що це станеться найближчим часом. Я думаю, що протягом декількох тижнів”, – сказав Єрмак.

Крім цього, президент України Володимир Зеленський і російський лідер Володимир Путін обговорили питання звільнення кримських татар та інших українських в’язнів на території РФ.

“Було домовлено, що список буде надано, він уже переданий – це в основному кримські татари, які незаконно утримуються в Криму. Ми чекаємо відповіді”, – сказав він.

Також очільник ОП повідомив журналістам, що незабаром планується узгодити три нових ділянки розведення військ на Донбасі. “Сьогодні ми дуже близькі до того, щоб домовитися про три, а може і п’ять нових ділянки”, – сказав Єрмак.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...