Альцгеймер прогресує: З'явилось відео, як Путін плутає ліву й праву руки

Годинник у Путіна, зазвичай, надітий на праву руку, але цього разу він рефлекторно подивився на лівий зап'ясток

Голова правлячого режиму РФ Володимир Путін раптово забув, що годинник у нього не на лівій руці, а на правій, як його зазвичай носять лівші. Про це свідчить відео, яке потрапило в Мережу у вівторок, 22 серпня.

На кадрах ролику можна побачити, як глава Кремля кілька секунд розгублено дивиться на зап'ясток лівої руки, немов хотів дізнатися котра година. Проте годинник у нього надітий на праву руку.

Після цього Путін вдав, що нічого не сталося і нібито він просто подивився на манжет.

Як ми вже писали, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що окуповану частину Херсонської області відвідав, незважаючи на запевнення російських пропагандистів, не сам голова Кремля Володимир Путін, а його двійник.

Нагадаємо, в травні 2023 року начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов підтвердив, що президент РФ Володимир Путін був серйозно хворий ще у 2021 році, а в публічному просторі з’являються щонайменше три його двійники.


Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...