Амбіції й апетити Росії зменшуються з кожним днем, однак плекати ілюзії щодо швидкої перемоги не варто, - Цимбалюк

За словами джерел з розвідки США, кремлівський диктатор Путін особисто залучений у командуванні своїми військами на Донбасі. Схоже, що "бригадир" із нього ніякий. Разом з тим, амбіції Москви знижують з кожним днем. Про це сказав журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Тож поки вся увага прикута до евакуації наших воїнів з "Азовсталі" у Маріуполі, на інших частинах фронту українські оборонці дають потужну відсіч окупантам.

Тож разом з тим залишається загадкою, чому Путін бере на себе нижчі за рангом обов'язки. Хоча це можна пояснити тим, що кремлівський глава "поставив на карту" усе, що в нього було. "Тож сенс в чому – їхні амбіції й апетити зменшуються з кожним днем", – вважає Цимбалюк.

Однак не варто плекати ілюзій, що війна скоро завершиться. Втрати, як людські, так і матеріальні, продовжуватимуть. "Але попри це ми росіян виб'ємо з України, вони самі не підуть. Скрізь, куди вони приходять, іти не хочуть. Для цього треба у них стріляти й вигяняти їх. Для цього у нас є ленд-ліз", – підсумував Цимбалюк.

Джерело: 24 канал

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...