Амбіції й апетити Росії зменшуються з кожним днем, однак плекати ілюзії щодо швидкої перемоги не варто, - Цимбалюк

За словами джерел з розвідки США, кремлівський диктатор Путін особисто залучений у командуванні своїми військами на Донбасі. Схоже, що "бригадир" із нього ніякий. Разом з тим, амбіції Москви знижують з кожним днем. Про це сказав журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Тож поки вся увага прикута до евакуації наших воїнів з "Азовсталі" у Маріуполі, на інших частинах фронту українські оборонці дають потужну відсіч окупантам.

Тож разом з тим залишається загадкою, чому Путін бере на себе нижчі за рангом обов'язки. Хоча це можна пояснити тим, що кремлівський глава "поставив на карту" усе, що в нього було. "Тож сенс в чому – їхні амбіції й апетити зменшуються з кожним днем", – вважає Цимбалюк.

Однак не варто плекати ілюзій, що війна скоро завершиться. Втрати, як людські, так і матеріальні, продовжуватимуть. "Але попри це ми росіян виб'ємо з України, вони самі не підуть. Скрізь, куди вони приходять, іти не хочуть. Для цього треба у них стріляти й вигяняти їх. Для цього у нас є ленд-ліз", – підсумував Цимбалюк.

Джерело: 24 канал

Потрібні свої артилерійські снаряди та більше бронетехніки: Директор Rheinmetall розповів про будівництво збройових заводів в Україні, один вже працює

субота, 26 жовтень 2024, 18:14

Концерн Rheinmetall запланував в Україні будівництво чотирьох заводів з виробництва зброї. Один із них уже працює.Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю директора Rheinmetall Арміна Паппергера, передають Патріоти України. . "У нас бага...

Доленосні вибори в Грузії: Зафіксовано масову бійку - спостерігачі ловлять проросійську партію влади на фальсифікації (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 17:23

У столиці Грузії Тбілісі біля виборчої дільниці №60 відбулася масова бійка, повідомляють грузинські ЗМІ. У бійці брали участь кілька десятків людей. Конфлікт стався у спальному районі міста Глдані, передають Патріоти України. Повідомляється, що в бійці...