Американські покупці зраділи: Багачі з Росії задешево розпродають елітне житло на Манхеттені, - західні ЗМІ

Російські багатії активно намагаються продати свої елітні будинки на Манхеттені (Нью-Йорк, США). Вони бояться розширення санкцій, а також того, що матимуть покинути Америку, а продати нерухомість вже не зможуть. Про це повідомляє Financial Times (FT), передають Патріоти України.

За даними видання, росіяни намагаються здійснювати свої угоди через перевірених брокерів, щоб не привертати уваги. Однак це виходить не у всіх.

Наприклад, особняк співзасновника "Альфа-банку" Олексія Кузьмичова (фігурує у списку санкцій) у Верхньому Іст-Сайді був виставлений на продаж за 41 млн доларів. Тобто бізнесмен намагається продати житло на 1 млн доларів дешевше, ніж купив у 2016 році.

"Всі вони говорять лише про продаж", – зазначила одна з провідних брокерів Доллі Ленц. Вона впевнена, що попиту на таке житло достатньо, адже американські покупці прагнуть придбати "російську елітку" дешевше, поки що є така можливість.

При цьому більшість багатіїв, які розпродують майно, не є олігархами і навряд чи потраплять до санкційного списку, вважає видання. А директор з досліджень брокерської компанії Serhant Гаррет Дердеріан вважає, що частка багатих росіян, які піддалися паніці, не є великою. Багато багатіїв з РФ, як і раніше, хочуть купити житло на Заході. "Глобальні ринки, такі як Нью-Йорк та Майамі, стали улюбленим місцем для багатих", – каже Дердеріан.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...