Американські РСЗВ ще не в Україні, але росіяни уже кажуть, що "знають", де їх розташують

Російське Міноборони заявило, що має "дані" про підготовку розгортання в Сумській області американських РСЗВ, які нібито планують використовувати для ударів по Росії, передають Патріоти України.

Пряма мова: "Найближчим часом у Шостку очікується постачання із США ракетних систем великої дальності, за допомогою яких бойовики збройних формувань України за наказом СБУ планують завдавати ударів по прикордонній території Російської Федерації безпосередньо із житлових районів міста".

Деталі: Цю нісенітницю озвучив начальник Національного центру управління обороною РФ Михайло Мізінцев. Російські військові завчасно озвучили, що можуть обстріляти мирні райони Сумщини. Окупанти заявили, що розміщуючи РСЗВ на Сумщині, Україна хоче обстріляти РФ і "спровокувати на вогонь у відповідь, а потім звинуватити Росію в знищенні мирного населення".

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...