Американські сенатори пригрозили фінансовим крахом німецькому порту через "Північний потік-2"

Порт Мукран служить логістичною базою для завершення будівництва трубопроводу.

Порт Мукран. Фото: Німецька хвиля.

Троє американських сенаторів написали лист до адміністрації німецького порту міста Зассніц і зажадали негайного припинення роботи над проектом “Північний потік-2”. Про це повідомляє газета Handelsblatt, передають Патріоти України.

У своєму листі сенатори Тед Круз, Том Коттон і Рон Джонсон просять негайно припинити логістичну підтримку “Північного потоку-2” компанією Fährhafen Sassnitz GmbH, яка експлуатує порт Мукран на Рюгені. В іншому випадку американська сторона обіцяє застосувати економічні і юридичні санкції, а також поставити під загрозу фінансове виживання вищевказаної компанії.

Порт Мукран служить логістичною базою для завершення будівництва трубопроводу. Він складається з двох ниток, кожна довжиною 1220 км. У порту знаходяться два російських кораблі – “Фортуна” і “Академік Черський”, які повинні добудувати трубопровід. Труби для трубопроводу зберігалися в порту, і порт також забезпечував харчами два російських судна.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...