Американці дико помиляються: Андрій Богдан категорично заперечує свою з Зеленським зустріч у Нью-Йорку з босом російсько-єврейської мафії

Голова ОПУ також запевнив, що дуже поважає журналістів

Голова Офісу президента Андрій Богдан заперечує інформацію про те, що нібито за його посередництвом президент Володимир Зеленський зустрічався з одіозним бізнесменом українського походження, одеситом Семом Кісліним у США, котрому ФБР приписує міцні стосунки з московськими кримінальними угрупованнями, зазначають Патріоти України.

«У відповідь на чисельні запити журналістів радий повідомити, що ніколи не бачив та не спілкувався з американським громадянином Семом Кісліним, ні в США, ні в Україні», – пише голова ОП у Facebook.

Він закликав ЗМІ дотримуватися “стандартів журналістики” і не робити резонанс із події, якої нібито не було в його житті.

«Я не тиснув на суддів, поважаю журналістів і не п’ю кров малолітніх, незалежно від мови, якою вони розмовляють. Прошу ЗМІ, які публікують ці історії, дотримуватися загальноприйнятих стандартів журналістики і подавати мою точку зору, оприлюднивши сенсацію про подію, якої не було в моєму житті!», – додав Богдан.

Нагадаємо, що російське видання «The Insider» з посиланням і на американських колег повідомило про зустрічі Зеленського з американським бізнесменом українського походження Семом Кісліним, який хоче отримати заарештовані активи президента-втікача Януковича.

За даними деяких ЗМІ, глава української держави зустрічався з Кісліним двічі під час візиту в США і на одній із зустрічей був присутній Андрій Богдан, за іншими даними, Андрій Богдан на другій зустрічі спілкувався з мафіозі вже без президента України.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...