Американці "стали на диби": У відповідь на арешт свого журналіста газета WSJ вимагає негайно вислати з США посла Путіна і всіх російських пропагандистів

Чергова дрібна капость кремлівського карлика погрожує справжньою політичною лавиною на горе московської недоімперії

Газета The Wall Street Journal (WSJ) вимагає, щоб уряд США вигнав з країни всіх російських журналістів, а також посла РФ. Приводом для цього стало затримання американського журналіста у Єкатеринбурзі. Про це у п'ятницю, 31 березня, йдеться у статті "Росія взяла у заручники журналіста".

"Вигнати посла Росії в США, а також усіх російських журналістів, які тут працюють, - це мінімум очікувань", - зазначила редколегія.

Газета вважає, що арешт їхнього журналіста є продуманою провокацією з метою "натиснути на США та залякати іноземну пресу, яка все ще працює в Росії".

Також, на думку The Wall Street Journal, арешт Гершковича міг бути відповіддю на звинувачення у шахрайстві та діяльності у ролі агента іноземної держави, висунуті минулого тижня Міністерством юстиції США Сергію Володимировичу Черкасову, громадянину Росії. Видання наголосило, що Путін часто бере заручників з метою обміну на росіян, які скоїли злочини в США.

"Нахабний арешт американського журналіста свідчить про зниження здатності США стримувати напади на своїх громадян. Адміністрація Байдена в четвер засудила затримання пана Гершковича, і ми вдячні за це. Але справедливо запитати, чому Путін вірить, що може викрасти американців і не нести відповідальність?", - наголосила редколегія.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...