Американці знищили одного з провідних ватажків "Ісламської держави", на руках котрого кров сотень людей

Повітряні сили США знищили в Іраку один з ватажків терористичної організації "Ісламська держава", повідомляють Патріоти України з посиланням на The New York Times.

43-річний Джаббар Сальман Алі Фархан аль-Іссауі, відомий також під ім'ям Абу Ясир, був знищений 27 січня. Разом з топ-терористом загинули ще дев’ять бойовиків "ІД".

В операції також брали участь іракські служби безпеки.

Видання наводить слова представника військової коаліції полковника Пентагону Уейн Маротта, який розповів, що 43-річний терорист відповідав за розробку і передачу вказівок бойовикам "ІД" і за допомогу в розширенні присутності угруповання на території Іраку.

Такі дії стали відповіддю на влаштований 21 січня "Ісламською державою" теракт в Багдаді. Тоді загинули 32 людини, понад 100 отримали поранення.

Кількість загиблих внаслідок удару по Харкову зросла

субота, 18 травень 2024, 12:45

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Харкову у п’ятницю, 17 травня, зросла до чотирьох — у лікарні помер 33-річний чоловік, який отримав поранення. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. За його слова...

Потрібно було менше години: Українські спецназівці знищили російських штурмовиків (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:30

Спецназівці Нацгвардії знищили цілу групу російських окупантів, які штурмували позиції Сил оборони України. На це пішло не більше години. "Штурмова група ворога рухалась не підозрюючи що за ними спостерігають пілоти БПЛА 2 окремого загону Центру спеціа...