Запаси не вічні: Аналітики порахували, скільки ще росіяни будуть бити по Україні іранськими дронами

Запас іранських безпілотників у Російської Федерації добігає кінця. Москва може дозволити собі лише кілька масштабних ударів, передають Патріоти України.

Аналітики Американського Інституту вивчення війни звернули увагу на слова глави Міноборони України Олексія Резнікова про те, що на 7 січня у росіян Залишилося 90 іранських безпілотників.

"Російські війська мають достатньо безпілотників лише для кількох масштабних ударів, якщо вони не отримають найближчим часом нову партію з Ірану", - йдеться в повідомленні.

При цьому експерти нагадали, що глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін зустрівся з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі 23 січня для розширення двостороннього співробітництва. Аналітики не виключають, що йшлося і про передачу російській армії систем озброєнь.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...