Аналіз здав після змоги виявити порушення: Зі "слуги народу" Брагара зняли звинувачення у вживанні наркотиків

Нацполіція скасувала адміністративний протокол на народного депутата від партії “Слуга народу” Євгена Брагара за нібито водіння в стані наркотичного сп’яніння, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ НП.

Протокол про адміністративні правопорушення скасували на підставі отриманих результатів експертизи, яка не виявила наркотичних речовин в організмі Брагара.

Зазначається, що двом патрульним поліцейським винесли догани через те, що у них були вимкнені бодікамери, що є порушенням інструкцій. Командир батальйону також отримав зауваження, а командира роти понизили на посаді, оскільки вони повинні були проконтролювати особовий склад і не допустити порушень.

Нагадаємо, на початку липня в Києві патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого їхав Брагар. Патрульні запідозрили, що депутат перебував у стані наркотичного сп’яніння. Зразу аналіз отримати від нардепа не вдалося, а за кілька днів той з гордістю приніс відповідну довідку, продовживши розповідати про свавілля поліції.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...