"Аналізи здавав?": Маша Лаврова відреагувала на слова Клімкіна про компенсацію за окупацію України Росією

Без аналізів в Україні тепер не ведуть важливих розмов, заявила речник МЗС РФ Марія Захарова.

Марія Захарова. Фото: ЕРА.

Офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова відреагувала 6 квітня у Facebook на слова міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, який заявив про можливий підрахунок збитку від окупації України Росією, передають Патріоти України.

"ЗМІ: "Глава МЗС України Павло Клімкін пригрозив Росії розоренням у разі підрахунку компенсацій за століття окупації України". "Якщо Росія почне говорити про якісь містичні компенсації, то ми тоді порахуємо компенсацію за всі століття окупації України. Тоді ось ми вже нарахуємо стільки, що ніякої Росії не залишиться", – заявив Клімкін". Так, а Клімкін аналізи здавав? Ми ж знаємо, що без аналізів в Україні важливих розмов не ведуть", – написала Захарова.

Свої слова про "компенсацію за всі століття окупації України" Клімкін називав жартом. Так він відреагував на заяву спікера Державної думи РФ В'ячеслава Володіна, який запропонував 15 березня під час свого візиту в Сімферополь стягнути з України компенсацію за 25 років, "які Кримський півострів перебував у складі сусідньої держави". 20 березня він заявив, що в нижній палаті Держдуми РФ буде створено робочу групу, завданням якої стане "оцінка шкоди, завданої Криму українською владою".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...