"Аналоговнет" - все! Точно в ціль: Воїни ЗСУ відмінусували новітній комплекс РЕБ окупантів "Палантин" (відео)

Країна-агресор Росія продовжує втрачати на війні проти України сучасні зразки свого озброєння. Воїни Збройних сил України відмінусували новітній комплекс РЕБ російських окупантів "Палантин".Відповідне відео з’явилось в соцмережі. Російське міноборони вперше показало роботу "найновішого" комплексу радіоелектронної боротьби "Палантин" минулого літа одразу на фронті, передають Патріоти України.

Там заявляли, що черговий "комплекс, який нібито не має аналогів, перешкоджає розвідувальним безпілотним літальним апаратам, а також нібито "глушить" осередки стільникового зв'язку та джерела інтернету на командних пунктах противника".

128 гірсько-штурмова бригада розвіяла чергову російську пропаганду, нанісши влучний удар, та знищила російський комплекс РЕБ "Палантин". Варто зазначити, що оскільки відео моменту знищення техніки окупантів зроблені українським дроном "Лелека", ймовірно, саме він дозволив українським захисникам з’ясувати точне місце розташування російського "Палантина".

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...