"Аналоговнет": У РФ "добровольцям", яких кидають на війну проти України, видали іржаві автомати (фото)

У РФ "добровольцям", яких кидають на війну проти України, видали іржаві автомати. ФОТОУ Росії "добровольцям", які збираються на війну в Україну, продовжують видавати іржаві і практично непридатні для використання автомати. Це може свідчити про значний дефіцит стрілкової зброї у країни-агресора. Про це повідомив російський Telegram-канал "Сеятель ветра", який позиціонує себе як антивоєнний, передають Патріоти України.

Там опублікували фото автоматів, які отримали "добровольці" з підрозділу "БАРС", – вони майже гнилі. Автори каналу нагадали, що всі росіяни, які підуть на війну у всі подальші хвилі "мобілізації", отримають саме таку зброю.

"Тож усі воєнкори, які закликають вигнати на фронт ще мільйон людей, насправді просто хочуть роздати російським мужикам такі гниляки та вбити їх об українські позиції", – констатували у дописі.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...