"Аналоговнет". У Росії влаштували акцію із "залякування" США - надувний "Сармат" запустили у бік Вашингтона (відео)

У російському Карабановому (Володимирська область) запустили надувну "ядерну ракету". Так званий активіст заявив, що ціллю "Сармату" є столиця Сполучених Штатів Америки, передають Патріоти України.

Відповідним відео поділився один із пропагандистських інформаційних ресурсів. Росіянин, який здійснив "пуск", вважає, що Москві слід вийти з договору від 1994 року про ненацілювання ядерних ракет у відповідь на "американську війну проти РФ".

"Активіст" прямо погрожує Вашингтону ядерним ударом, оскільки свою повітряну кулю він підписав як "Сармат". Це міжконтинентальна балістична ракета, якою дуже любить хвалитися розпропаганда і називає її "зброєю відплати". Справжній "Сармат" може нести ядерний заряд у 8 мегатонн на 18 тисяч кілометрів (принаймні так стверджують у РФ).

Житель Карабаново вважає, що якщо Москва налякає Вашингтон "червоною кнопкою", то це змусить Штати припинити постачати Україні зброю й "відправляти найманців".

Зазначимо, що безглузду акцію розкритикували навіть деякі російські Telegram-канали. Один із них назвав вчинок крінжовим. "Прихід весни сильно впливає на деяких жителів 33-го регіону", – пожартував автор посту. Інший популярний у Росії Telegram-канал написав, що в Америки є час "одуматися".

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:23

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...