"Аналоговнет": Українські десантники показали "надсучасний" БПЛА окупантів із фанери (фото)

Українські десантники показали "надсучасний" БПЛА окупантів із фанери

"Мабуть, у росіян закінчуються “Орлани” та інші сучасні БПЛА. Завдання з повітряної розвідки виконують фанерні літачки", - про це повідомили на сторінці командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України.

"23 травня на одному з напрямків, мобільною вогневою групою 71 окрема єгерська бригада Десантно-штурмових військ ЗС України зі стрілецької зброї був знищений російський безпілотний літальний апарат.

По залишках видно, що фанерний літачок зроблений досить примітивно. Однак за інформацією, даний тип "надсучасного" БПЛА поставлений на серійне виробництво.

– Мабуть у росіян закінчуються “Орлани” та інші типи сучасних БПЛА. Завдання з повітряної розвідки виконують фанерні літачки, – з посмішкою відзначають єгері-десантники.

PS: на верхньому фото зображений фанерний літачок до зустрічі мобільною вогневою групою українських десантників", - сказано в повідомленні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...