"Аналовговнет": Росіяни через шалені втрати змушені ходити в штурми на "Нивах", - десантники

Російські окупанти через величезні втрати в техніці змушені пересуватись до лінії фронту на вітчизняному автопромі. Однак від рубежа піхота просувається пішки, передають Патріоти України з посиланням на 79 окрему десантно-штурмову Таврійську бригаду.

"Після провалених атак і шалених втрат у бронетехніці окупантам доводиться виїжджати на штурми вже на "гордості" свого автопрому - на нещасних "Нивах", - наголосили українські військові.

В бригаді зауважили, що росіяни підвозять штурмові групи до рубежа атаки, а далі піхота просувається пішки.


"Утім, наші аеророзвідники вчасно виявляють окупантів і знищують їх разом з цим металоломом ще далеко на підступах", - зауважили військові.

На кадрах відео видно відбиття чергових російських штурмів і ефектну ліквідацію самих загарбників за допомогою ударних дронів.

Догралась: Країни ЄС відмовилися купувати зброю в Швейцарії через нейтралітет щодо України

понеділок, 30 вересень 2024, 11:56

Уже декілька країн Європейського Союзу, серед яких і Німеччина, відмовилися від купівлі зброї та снарядів, які виробляє Швейцарія. Причиною цього стала позиція нейтралітету щодо війни в Україні, передають Патріоти України. Видання Swissinfo інформує, щ...

"Путін давно робить ставку": У Bloomberg оцінили наслідки можливого перемир'я для України

понеділок, 30 вересень 2024, 11:49

Президент України Володимир Зеленський планує представити план перемоги. Зокрема, він озвучив передумову, яка може змусити президента Росії Володимира Путіна сісти за стіл переговорів. Пр це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначає видан...