Андрій Данилко назвав три причини, через які його "Вєрка Сердючка" не виступає на Росії

48-річний Андрій Данилко зізнався, що, незважаючи на м'яко кажучи напружені відносини між Росією та Україною, його все ще чекають на Москві — дати приватний концерт, заспівати на весіллі, проте останні три роки він відмовляється від усіх пропозицій. Причини артист озвучив в інтерв'ю NEWS.ru, зазначають Патріоти України.

Перша й головна причина — очікування зміни уряду в сусідній державі. З нею безпосередньо пов'язана ще одна причина — «жахливі», за його оцінкою, відносини між двома країнами.

«Ситуація завжди обговорюється в негативному контексті. Але у кожного своя правда. Я чекаю, коли це все завершиться: коли закінчиться коронавірус, коли вирішаться ці жахливі відносини країн, коли зміниться уряд», — сказав Данилко.

І, нарешті, ще однією причиною відмови від гастролей у РФ стали проблеми артиста зі здоров'ям.

Нагадаємо, Андрій Данилко весь останній рік на телеекранах з'являється у чорному. І хоча артист пояснив, що це все заради того, щоб не витрачатися на сценічні костюми, причиною може бути жалоба по мамі, якої не стало наприкінці 2020 року.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...