"Анексія Буковини": У ГПУ заявили про російський слід у "румунській" провокації (відео)

Опубліковане в мережі відео про анексію Буковини Румунією розглядається як інформаційна операція російських спецслужб. Як сказано в повідомленні прес-служби ГПУ від вівторка, 4 червня, це одна з версій, яка розглядається слідством, повідомляють Патріоти України.

За фактом публікації відео відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 14 та частиною 2 статті 110 КК України ("Приготування до вчинення посягання на територіальну цілісність і недоторканність України").

"Оперативні підрозділи СБ України отримали процесуальні доручення прокурора про проведення конкретних слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення обставин вчинення злочину та всіх причетних осіб, а іншим органам надано запити про надання інформації, необхідної для здійснення досудового розслідування з метою виконання завдань кримінального провадження" , - сказано в повідомленні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше автор скандального відео пі

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...