"Англосакси хочуть Сибір": Патрушев видав неймовірне виправдання "ненависті" США

Секретар Ради Безпеки Російської Федерації Микола Патрушев знайшов нове пояснення, чому США "нападають" на Росію. Виявляється вся справа в Сибіру, яка є найбезпечнішим місцем на землі в разі виверження сплячого вулкана Йеллоустоун, передаютьПатріоти України.

"Якщо він (Єллоустонський вулкан – ред.) прокинеться, це буде безпрецедентна катастрофа. Він здатний до вивержень, в тисячі разів перевершує відомі людству. Спостереження показують, що з роками активність вулкана зростає, магма в ньому підходить до поверхні з великою швидкістю. Зростає і число землетрусів в навколишньому його кальдері, їх кількість досягає двох тисяч на рік", — заявив Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев в інтерв'ю "Известиям".

За його словами, у разі виверження в США вулкана, то на території Північної Америки загине все живе, а від вивержень інших вулканів, землетрусів, цунамі і кислотних дощів постраждає велика частина планети. При цьому Патрушев дав пораду Вашингтону посилити вивчення цих питань.

"Деякі в Америці стверджують, що при можливому виверженні найбезпечнішим місцем стане Східна Європа і Сибір. Мабуть, тут криється відповідь на питання, чому англосаксонські еліти так прагнуть заволодіти тим самим Хартлендом", — заявив російський чиновник.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...