"Ані стрільб, ані теорії": У Росії поскаржилися, що мобілізованих кидають на війну проти України без підготовки (відео)

Мобілізованих росіян одразу везуть на фронт до України, вони не проходять навіть мінімальної підготовки. Для "гарматного м'яса" не передбачено ні навчання, ні медичної комісії, передають Патріоти України.

Про це розповідають самі мобілізовані. На відео, що з'явилося в мережі, росіянин скаржиться, що їх уже відправляють до Херсона, а у підготовці командири їм офіційно відмовили.

На кадрах, що з'явилися в мережі, мобілізований росіянин розповідає, що його та інших призовників відправляють у тимчасово окупований Росією Херсон відразу після мобілізації. Про жодну підготовку, яку обіцяв президент РФ Володимир Путін, коли оголошував "часткову мобілізацію", не йдеться взагалі.

Новоспечений окупант потрапив до 1 танкового полку ЗС РФ. "Нам офіційно сказали, що підготовки перед відправкою в зону бойових дій не буде. Офіційно командири полку підтвердили цю інформацію. 29-го нас мають відправити до Херсона", – каже росіянин.

Помітно, що він ледве стримує сльози, очевидно, розуміючи, що для нього шанси повернутися з України, яку захищає високо мотивована та професійна армія – мінімальні.

"Думайте самі, вирішуйте самі, що робити з цим надалі", – додає росіянин.При цьому голос за кадром додає, що "жодної підготовки, ні стрільб, ні теоретичної підготовки" для мобілізованих не передбачено.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...