Ані води, ані опалення: Окупанти знеструмили Харків

У Харкові через нічну ракетну атаку росіян немає світла, води та опалення. Про це в ефірі інформаційного телемарафону розповів міський голова Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України.

За його словами, по Харкову було випущено 11 ракет, пошкоджено ТЕЦ та трансформаторні підстанції.

"Зараз немає напруги у всьому місті. Тому об'єкти критичної інфраструктури, медичні установи перейшли на генератори. Зупинився міський електротранспорт, метрополітен. Ми здійснили заміну, і зараз працюють автобуси, які перевозять людей центральними магістралями міста", – розповів мер.

Також, за інформацією мера, зараз в місті немає опалення та водопостачання. "Ми зараз працюємо над відновленням теплопостачання. Що стосується водопостачання, то воно припинено, розвозимо воду водовозками. У всіх районах Харкова встановлять водовозки, щоб жителі міста могли ними користуватися. Всі комунальні служби працюють, ми вивозимо сміття. Що стосується торгових центрів, магазинів, аптек, то вони перейшли на генератори. Те саме стосується і АЗС", - зазначив міський голова.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...