"Аннексия Крыма - это просто способ остановить войну": Усю сутність 112, ZIK і NewsOne показали в одному відео

На телеканалах NewsOne, ZIK, "112 Україна", проти яких цього тижня ввели санкції, окупанта Росію називають "рятівником" Криму, Революцію гідності "незаконним переворотом", "гордяться" тим, що вони "русский мир" і маніпулюють мовним питанням. Добірку з ефірів цих телеканалів опублікували журналісти BIHUS.info, повідомляють Патріоти України.

У стилі кремлівської пропаганди ведучий Руслан Коцаба розповідає про "повсталий Донбас". Ще одна ведуча Лана Шевчук говорить: "Київ методично зриває спроби узгодити нові заходи щодо перемир'я постійними відмовками, тим самим посилюючи ескалацію".

Транслюють нардепа Рената Кузьміна з ОПЗЖ про "конфлікт з вини української влади", колишню міністерку юстиції в уряді Азарова, екс"регіоналку" Олену Лукаш про "несдавшийся Донбас". Нардеп з ОПЗЖ Олег Волошин називає окупацію Росією Криму "способом зупинити велику війну". А ведучі Василь Голованов і Олена Кирик проводять телеміст із кремлівськими пропагандистами з "Россия 24".

"Якщо хтось казатиме вам про якусь свободу на 112, Зіку чи NewsOne - покажіть їм це відео. Ми зібрали маленьку трешдобірку, із гостями та ведучими заблокованих каналів. Попереджаємо - перед переглядом краще прибрати їжу від екранів. Як гадаєте, така риторика має щось спільне зі свободою слова?", - запитують журналісти.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...