“Антикремлівська коаліція вже існує”: Резніков розповів, скільки держав готові підтримувати Україну до кінця війни

Міністр оборони України Олексій Резніков відзначив еволюцію, яка відбулася у ставленні світових держав до Росії, і заявив, що понад пів сотні країн уже входять до “антикремлівської коаліції”. Про це він сказав в інтерв'ю в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передають Патріоти України.

“Це дуже цікава така була еволюція, хоча з точки зору термінів - це революція. Я бачив, як почалося лідерство і активна підтримка з боку США, Великої Британії, країн Балтії та Польщі — це був перший такий "кістяк" країн, які, попри все, почали нас підтримувати без жодних страхів”, - зазначив Резніков.

Однак, за його словами, справжнім проривом було створення з ініціативи США так званого формату “Рамштайн” - серії дипломатичних самітів міністрів оборони кількох десятків країн світу, які відбуваються з метою синхронізації та прискорення надання військової допомоги Україні для протистояння російській агресії.

"Там сьогодні понад 50 країн. Це більше, ніж у НАТО. Це означає, що антикремлівська коаліція вже є. Це ознака, що світ змінився”, - стверджує міністр оборони. За його словами, в розмовах із ним міністри оборони інших країн все сміливіше запевняють, що будуть з Україною до кінця цієї війни, а кінцем війни вони називають нашу перемогу.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...