Анулювали візу: Медведчук поскаржився, що його дочка не змогла виїхати на навчання до Женеви

Голова політради партії “Опозиційна платформа – За життя” і кум Путіна Віктор Медведчук розповів, що хотів відправити свою дочку вчитися в Женеву, проте їй анулювали візу. Про це нардеп сказав в інтерв’ю UkrLive, зазначають Патріоти України.

За його словами, дочка закінчила школу в Києві і вступила до Женевського університету. При цьому вона отримала навчальну візу.

“Все було нормально, і на початку вересня збиралася їхати на заняття. Буквально за два дні до цього їй оголосили про те, що її візу анульовано. Західний світ і тут проявився, так, я виступаю проти зовнішнього управління. Зовнішнього управління США і Заходу”, – заявив Медведчук.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...