Арахамія розповів, за якої умови фракція "Слуга народу" готова піти на фронт

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що представники монобільшості можуть піти на фронт, але це станеться після аналогічного кроку нардепів від "Європейської солідарності". Про це він написав 12 жовтня у Facebook у коментарях під постом нардепа від СН Микити Потураєва про перевірку військовозобов'язаних на після концерту "Океану Ельзи" в Києві, передають Патріоти України.

Потураєв написав, що не вважає перевірку документів у військовозобов'язаних після концерту "загрозою для української культури". "Так само, як і після будь-якого публічного або масового заходу. Так само, як не вважаю загрозою для української економіки перевірки документів у барах чи клубах. Більше того – я вітаю такі перевірки, і вважаю, що вони мають бути наскрізними і постійними. І всі мають про це знати", – написав нардеп.

Йому в коментарях закинули, що новий закон про мобілізацію не діє і запропонували, щоб монобільшість "подала приклад виборцям" і пішла "всією фракцією на фронт". "Ми готові, одразу ж після того, як ваші друзі з "ЄС" це зроблять – вони взагалі не голосували ні за мобілізацію, ні за податки, думаю, що і за бюджет не будуть. Точно в парламенті немає сенсу сидіти – в ТікТok можна і з іншого місця "працювати", – відповів на цю пропозицію Арахамія.


Розраховували на ефект несподіванки: Таврійські десантники відбили масовану атаку на Курахівському напрямку, ворог кинув у бій 25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:25

25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків виїхали на штурм позицій 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що тримає оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України. . Досягнути раптовості окупантам не вдалось — колони ...

Німеччина більше не передаватиме Україні важку військову техніку. Стратегічного контрнаступу ЗСУ не буде, - BILD

неділя, 13 жовтень 2024, 22:40

Німеччина не збирається більше передавати Україні велику військову техніку, крім уже заявленої. Таким чином, після відправки 18 танків Leopard 2 подальших поставок не буде, хоча у Бундесверу в наявності близько 300 таких танків. Те саме стосується й ін...