Арахамія розводить руками: Журналістів та мережу розгнівало повернення до Верховної Ради насильника зі "Слуги народу" (фото, відео)

Однопартійці вітають Іванісова як рідного

14 січня в залі Верховної Ради після тривалої відсутності з'явився народний депутат Роман Іванісов, який був засуджений за педофілію, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

Роман Іванісов

На повернення Іванісова в Раду відреагував голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Він заявив про неможливість вплинути на нардепа, щоб позбавити його мандата так, як цього раніше не виключали в цій політичній силі і в Офісі президента.

"Що я можу зробити. Є закон України. Я можу тиснути з точки зору моральної сторони. З ним була розмова неодноразово. Чому він, як ви думаєте, так довго не виходив на роботу? Це саме з тиском і пов'язано. Але, на жаль, не завжди тиск моральний може працювати так, як тиск може бути законодавчий. Згідно із законом, він має право залишатися депутатом. Ми його позбавили членства в нашій фракції, ми позбавили його членства в нашій партії "Слуга народу". Він позафракційний, безпартійний депутат", - сказав Арахамія.

Арахамія додав, що особисто розмовляв з Іванісовим про повідомлення про судимості за зґвалтування, і той "пояснив, що це сталося давно, він відбув покарання і після того показав себе як нормальна людина".

У мережі користувачі також висловилися про появу депутата в залі Верховної Ради.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...