Арахамія вдесятеро занизив вартість свого нового будинку під Києвом, - журналістське розслідування

Згідно із декларацією Давида Арахамії, будинок площею 295,7 кв. м коштував йому 983 тис. грн.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія занизив вартість придбаного ним будинку вдесятеро. У поданій 5 червня декларації за 2019 рік народний депутат вказав, що торік у червні придбав будинок у селі Віта-Поштова у Києво-Святошинському районі, повідомляють Патріоти України.

За декларацією Арахамії, будинок площею 295,7 кв. м коштував йому 983 тис. грн. За курсом НБУ на дату придбання нерухомості це було майже $37 тис.

Будинок стоїть на території садового товариства "Новіта" - в котеджному містечку Green Hills. Він розташований за 10 км від Києва по Одеській трасі.

У містечку на сьогодні залишилося 11 непроданих котеджів. Згідно з інформацією на сайті Green Hills, актуальні ціни на будинки площею 276-318 кв. м - від $380 тис. до $ 550 тис., залежно від проєкту.

Найдешевший на цей момент дім пропонується за $180 тис., його площа - 119 кв. м, тобто понад удвічі менша, ніж площа будинку Арахамії, нібито купленого за $37 тис.

Будинок "слуги народу" Арахамії на генплані котеджного містечка.

Джерело: Цензор.НЕТ

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...