Арестович анонсував швидкі зміни в питанні виїзду українців за кордон (відео)

З метою відновлення економіки кордони для тимчасового виїзду незабаром будуть максимально відкриті. Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, передають Патріоти України.

За його словами, постійно розширюються списки людей, які не підлягають мобілізації, і категорії тих, хто має право на виїзд за кордон. Це нелегко, але дискусія є і вона виражається в тому, що кількість категорій збільшується. "Я б відпускав. Я не бачу сенсу запустити економіку, в тому числі малу економіку, якщо немає вільного руху людей, товарів і послуг", - говорить Арестович.

Також він заявив, що не варто боятися, що всі розбіжаться, до того ж не мотивовані люди в армії не потрібні. "Та й боятися, що в нас всі розбіжаться... Не думаю. Я занадто поважаю свій народ, щоб повірити, що всі втечуть від призову. А якщо й кинуть, то, чесно кажучи, на фіг вони в армії потрібні з такою мотивацією", – сказав Арестович. Він додав, що незабаром влада дозволить українським морякам виїжджати за кордон для роботи за контрактами.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...