Арестович дав прогноз щодо наступу Росії і заявив, що буде кілька тижнів важких боїв на Донбасі

На Україну чекає два-три тижні дуже важких боїв. Тиск на позиції наших Збройних сил наростатиме з кожним днем. Про це заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі всеукраїнського телемарафону. Він прокоментував ситуацію на сході країни і наголосив, що важкі бої розпочались уже сьогодні, передають Патріоти України.

"Зараз друга фаза "спецоперації", що йде шосту добу вже. Наразі готується введення других, третіх ешелонів. Це будуть війська, які прийшли з Далекого Сходу, і за їхніми планами перекинуті з-під Києва, Сум, Чернігова. Російська військова школа своєрідна – вони зараз почнуть їх частинами в бій вводити, поспішають дуже. З кожним днем наростатиме тиск на наші позиції. Ми це знаємо, готуємось до протистояння теж. Але не буде легко. Буде декілька тижнів дуже важких боїв. Починаючи від сьогодні", – заявив Арестович.

Раніше в Генштабі Збройних сил України повідомили, що українські воїни успішно стримують окупантів від просування вглиб території України на більшості напрямків. Наразі Росія концентрує зусилля на наступі на Донбас, у планах ворога – повне захоплення Донецької та Луганської областей.

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...