Арестович назвав дві причини, через які ракетний терор РФ має припинитися, і терміни, скільки він ше триватиме

Масовані ракетні обстріли Росії по Миколаєву та Харкову триватимуть тиждень-півтора, поки російське військове керівництво не зрозуміє, що це безрезультатно. Про це в ефірі з російським правозахисником Марком Фейгіним заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Він прокоментував ракетні обстріли Миколаєва та Харкова. «Триває дуже активний ракетний терор: Миколаїв, Харків – це практично щодня, до того ж там б’ють не вибірково, по живих кварталах. Всі інші міста – на вибір… Я думаю, що це тиждень-півтора триватиме, поки вони (російські сили, – Ред.) не зрозуміють, що а) це не працює, б) це дуже дорого коштує», – сказав він.

Арестович також додав, що ворог напередодні продовжив обстріл Сумської та Чернігівської областей. «Харків обстрілюють просто потворним способом… Рух на Харків є, але він носить тактичний характер, у стилі: ми захопили одну вулицю цього села, але віддали вулицю іншого села… По Харкову б’ють безбожно, шість-сім Іскандерів за ніч, не менше, кожен божий день, польова артилерія, РСЗВ», – додав Арестович.

Як повідомлялося, російські окупанти випустили по Дніпропетровщині шість ракет. Силами ППО було збито чотири крилаті ракети морського базування «Калібр»: три – над Синельниківським районом, ще одну – над Дніпром.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...