Арестович назвав напрямки, на які РФ може перекинути війська з Маріуполя

Окупаційні війська, які зараз розташовані в Маріуполі, Росія частково планує перекинути на інші напрямки. Однак це буде точно не Ізюмський напрямок. Про це повідомив радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю 24 каналу, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що точну цифру військ окупантів у Маріуполі підрахувати важко, адже є дуже багато різної інформації з різних джерел, і все потрібно перевіряти.

"Щонайменше декілька тисяч військ були розташовані на Маріупольському напрямку, важко встановити точну цифру, адже там постійно відбувалися ротації", – сказав радник голови ОП. Арестович також припустив, куди саме ворог може перекинути накопичені у Маріуполі війська.

"Частину накопичених військ окупанти залишать у Маріуполі, а іншу будуть кудись переспрямовувати. Це може бути напрямок на Запоріжжя, може бути також Авдіївка чи Мар’їнка", – зазначив радник голови ОП. За словами Арестовича, варіант переміщення російських військ на Ізюмський напрям також можна розглядати, але це задалеко.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...