Арестович обурився "форменной клеветой" генерала Кривоноса про свою персону і свої подвиги на Донбасі

Радник української делегації в ТКГ Олексій Арестович відповів на звинувачення заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса про те, що він у 2018 році нібито завів українських снайперів на мінне поле.bКоментар Арестовича публікує видання "Ліга", зазначають Патріоти України.

Так новий підлеглий Єрмака заявив, що маршрут ніхто не міняв, а сам він, Арестович, не був старшим у групі. "Скажіть, як особа молодша за званням і за посадою може командувати групою, в якій є старші за званням та посадою?" - додав він.

Арестович наполягає, що Кривонос "зліпив легенду" і тепер поширює її. "Як заступник секретаря РНБО він що, працює проти Офісу президента, я так розумію, проти самого президента?" - сказав він.

Арестович також додав, що інцидент стався 10 листопада, а не 8-го, поранених було двоє, а не троє, і це було не мінне поле. При цьому за його словами, вибухнула міна "відьма", яка "майже не залишає непошкоджених".

"Що це за заведення (на мінне поле. - Ред.), коли людина залишається там же і підривається? Це як? Погубити найкращих снайперів ЗСУ ціною власної смерті? Це дуже великий виняток, що я залишився цілий", - підкреслив він.

За словами Арестовича, у нього є питання до Кривоноса про його роль у "спробі держперевороту 2017 року", зняття його кандидатури на виборах президента 2019 року на користь Порошенка і розкриття ним службової приналежність загиблих снайперів.

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...

Україна збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше: Військовий експерт назвав причину

четвер, 16 травень 2024, 9:57

Україна зараз збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше під час повномасштабної війни. За останні півроку військово-повітряні сили перехопили близько 46% цілей. Про це пише американське видання The Wall Street Journal. Чому так відбувається та...