Арестович порівняв партію "ЄС" з жіночим гуртожитком: Ірина Геращенко звинуватила його в сексизмі (відео)

Спікер української делегації у ТКГ Олексій Арестович звинуватив "Європейську Солідарність" у деморалізації українських військових, стверджуючи що партія їх "розбещує" розповідями про держзраду у справі вагнерівців. Відповідну заяву речник української сторони в ТКГ Олексій Арестович зробив 15 лютого в ефірі одного з політичних ток-шоу, передають Патріоти України.

Через годину після початку ефіру Олексій Арестович звинуватив партію "ЄС" : "Хто деморалізує українських військових? Чи не ви? Чи не "ЄС", коли складаєте казки про те, що їм забороняють… не дають стріляти. Ви ж їх і розбещуєте, Вагнером цим всім, Медведчуком… Ви відкрито працюєте проти національної безпеки держави, інформаційної складової. Це офіційна заява… так, я звинувачую "ЄС" у тому, що ви працюєте у відповідності з російськими наративами… Я вже не раз говорив, як ви себе поводите, до чого ви скочуєтесь. Ви зовнішність президента обговорюєте… не так бронежилет сидить, не так каска - ви ж до рівня жіночого гуртожитку опустилися ПТУшного такого в тому, що ви робите!"

Представник партії "ЄС" Ірина Геращенко покинула студію не відразу. Спочатку вона встигла відповісти й послухати інших спікерів. "Я не можу бути в ефірі, де йде сексизм, і це не присікає, на жаль ні ведучий, ні присутні тут колеги. І мені здається, що це та ситуація, яка особливо від віцепрем'єра з питань європейської інтеграції вимагає особливої реакції. Подібну риторику від представника партії влади в жодній європейській країні важко собі уявити", - заявила Геращенко перед тим, як пішла.

Після того, як нардеп пішла, ведучий достроково завершив ефір. Після скандалу, що розгорівся Арестович вирішив вибачитися за свої слова, проте не перед нею, а перед «жіночими гуртожитками».

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...