Арестович розповів, де наразі найскладніша ситуація на фронті

Війна в Україні увійшла в третю, вирішальну фазу. Зараз найскладніша ситуація на фронті – в напрямку Бахмута, куди армія РФ протягом останніх двох діб активно перекидає додаткові сили. Про це заявив радник глави ОП Олексій Арестович в ефірі Фейгін Live, передають Патріоти України.

За його словами, росіяни намагаються наступати на захід та північ від Попасної. Арестович назвав ситуацію "неприємною" з огляду на ступінь виснаження наших військових і той факт, що окупанти намагаються перерізати трасу на Бахмут для того, щоб фактично оточити українське угруповання.

Росіяни намагаються вийти на адмінкордони Луганської області

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ за 21 травня. Протягом дня ворожі війська завдавали вогневого ураження усім спектром озброєння, включаючи авіацію, по позиціях ЗСУ. Також були завдані удари по Врубівці та Бахмуту.

Крім цього, російське командування веде підготовку до наступу на Слов'янському та Лиманському напрямах. Протягом дня ворог робив активні обстріли населених пунктів у цих операційних районах.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...