Арестович розповів як його шеф Єрмак домовляється з адміністрацією Байдена про залучення США до "нормандського формату"

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак обговорює можливіть участі Вашингтону переговорах у "нормандському форматі" із заступницею держсекретаря США Вікторією Нуланд. Як запевняє радник голови ОПУ, про результати перемовин стане відомо наприкінці липня, після візиту президента Володимира Зеленського в США, зазначають Патріоти України.

"США є членом ОБСЄ, вони мають право увійти до цього формату. Питання, чи буде досягнута принципова домовленість такого характеру. Зараз у політичного радника президента Зеленського Андрія Єрмака тривають інтенсивні консультації з Вікторією Нуланд, яка призначена в США головною посадовою особою з питань України", - заявив речник української делегації в контактній групі щодо Донбасу Олексій Арестович.

Також речник української делегації додав, що готуються пропозиції Байдену щодо розширення ТКГ.

"Але ми не можемо їх анонсувати - переговори люблять тишу. Інакше почнеться інформаційна та дипломатична протидія. І ми можемо не отримати того результату, на який розраховуємо", - додав він.

Джерело: ТСН.ua

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...