Арестович розповів, коли становище ворога навколо Маріуполя погіршиться

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович прокоментував ситуацію у Маріуполі та на Півдні України, передають Патріоти України.

За його словами окупант зараз вдається до двох головних завдань. Оточити українські війська в зоні ООС, аби добити Маріуполь. А також утримати оборону в районі Херсона – на Півдні. Усе тому що ці питання повʼязані між собою.

"Якщо впаде оборона противника на Півдні, то його становище навколо Маріуполя сильно погіршиться. Вони це розуміють. Вони це роблять. Вони це офіційно заявили", – додав Арестович.

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...