Арестович спрогнозував, коли закінчиться активна фаза війни в Україні

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович прогнозує, що активна фаза війни РФ проти України закінчиться в середині квітня. Про це він заявив в ефірі телеканалу Рада, передають Патріоти України.

Він зазначив, що активна фаза закінчиться в середині квітня. Далі у армії РФ залишиться два виходи - мирний договір, або вони зупиняються на місці, і починається партизанська війна. Диктувати мирний договір будемо ми.

Арестович додав, що якщо почнеться партизанщина, то "ми вб'ємо всіх до кінця, якщо вони не підуть на мирну угоду. Але і наших багато загине. Тому у нас два варіанти: добиваємо їх повністю ціною жертв або мирну угоду. Подивимося, що буде і як".

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...