Арестович уточнив, де зараз зосереджено війська російських окупантів

Російські окупанти намагаються атакувати позиції ЗСУ з боку Херсонської області та в районі міста Ізюм Харківської області. Також вороги націлені на завод "Азовсталь" у Маріуполі. Про це на вечірньому брифінгу 28 квітня розповів радник голови Офісу президента України Олексій Арестович. Він наголосив, що наші війська продовжують мужньо та успішно оборонятися, передають Патріоти України.

"Найбільші зусилля ворога зараз зосереджуються на ізюмському напрямі, на "Азовсталі" та на херсонсько-криворізькому, херсонсько-миколаївському напрямках. Це основні напрямки, на яких вони концентрують війська", – заявив він.

Арестович зазначив, що окупанти продовжують атакувати й штурмувати наші позиції, бити артилерією та авіацією. Також росіяни зосереджують зусилля на інформаційно-психологічному впливі на українців, розповсюджуючи безліч фейків. Арестович закликав довіряти лише офіційній інформації від української сторони.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...