Арестович випередив Залужного? Стало відомо, кому найбільше довіряють українці

Серед українців провели опитування щодо того, кого вони вважають лідером думки в умовах повномасштабної війни з Росією. Громадянам пропонували обрати серед державних діячів, керівництва ЗСУ, журналістів та волонтерів, передають Патріоти України.

Переважна кількість українців найбільше довіряє президентові країни Володимиру Зеленському. Про це свідчать результати опитування "Демократія, права та свободи громадян та медіаспоживання в умовах війни" Київського міжнародного інституту соціології.

Українцям ставили питання, хто, на їхню думку, дає переважно або завжди достовірну інформацію, яка коштує довіри. Кожна людина вибирала 5 таких осіб серед експертів, журналістів, політиків, волонтерів, військовослужбовців та блогерів.

У результаті найбільше респондентів назвали президента Володимира Зеленського (29%). Після глави держави у рейтингу розташувався радник глави Офісу президента Олексій Арестович (14%).

Дещо менше голосів набрав військовий експерт Олег Жданов (12%). Наступним у списку лідерів думок виявився головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний (9%).

Також українці обирали волонтера Сергія Притулу (9%), голову Миколаївської ОВА Віталія Кіма (4%), радника голови ОП Михайла Подоляка (4%), міністра оборони Олексія Резнікова (3%), а також журналістів Дмитра Гордона (3%) та Юрія Бутусова (3%).

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...