Арестович заявив, що Росія почала перший етап наступу на Донбасі

На Донбасі вже розпочався перший етап наступу російських військ, очікується прибуття підкріплення для другого етапу, заявив радник керівника офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, передають Патріоти України.

"Зараз усі чекають другий ешелон. А другий ешелон: це 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп — ред.), що доїжджають з Далекого Сходу, останні, 5-та армія; і ті, кого вивели з півночі у нас – від Києва, Чернігова та Сум", — розповів посадовець.

Як зазначив Арестович, підкріплення з Далекого Сходу ще не дісталось позицій для наступу, а виведені з півночі України російські війська ще не готові наступати. За його словами, при цьому російська армія намагатиметься проводити наступ одночасно з півночі та з півдня.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"