Арестович заявив, що війна з Росією може затягнутися до Нового року, і назвав причини

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович допускає, що протистояння російському вторгненню може бути досить тривалим, оскільки закінчення активних бойових дій на Донбасі не означають завершення війни, передають Патріоти України.

Він зазначив, що на можливість домогтися серйозного перелому ситуації на фронті значно впливають терміни отримання Україною важкого озброєння. "Поки необхідна кількість приїде і почне здійснювати серйозний вплив на поле бою - це кінець травня, початок червня", - прогнозує Арестович.

Експерт закликає українців готуватися "до довгої історії". "Припинення активної фази на Донбасі - це не означає кінець війни", - зазначив він і додав, що далі підуть тактичні дії, триватимуть нальоти, бойові дії не припиняться. "Це довга історія, і може бути дуже довга. Це може бути до Нового року. Все залежить від ряду обставин", - висловився Арестович.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...