Арестович зробив прогноз щодо того, коли може закінчитися активна фаза війни

Росія продовжує повномасштабну війну проти України. Проте активна фаза має закінчитись уже через кілька тижнів. Про це в ефірі 24 каналу розповів Олексій Арестович – радник глави Офісу Президента, передають Патріоти України.

За його словами, йдеться про завершення активного перебігу війни вже через 3 тижні.

Арестович: Нам легко буде стишити окупантів

"За 3 тижні десь у них має закінчитись сили до активної фази", – запевнив Арестович, розповівши, що те, що зараз відбувається – це маленька модель того, коли війська нікуди не наступають і відбувається опозиційна боротьба. "Під час цієї позиційної боротьби нам їх буде набагато легше стишити", – додав він.

Радник керівника ОП також зазначив, що коли покращиться погода, то буде ще набагато простіше. "Вони це розуміють, тому "дошкребли" якісь резерви і можуть спробувати кудись наступати", – зазначив він.

Як підкреслив Арестович, в окупантів небагато резервів небагато, тому принципово це нічого не змінить, а лише відтермінує знову ж таки до столу перемовин.

Джерело: 24 канал

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...