Армія дронів у дії: Воїни ЗСУ за допомогою безпілотника знищили гаубицю Д-20 окупантів (відео)

Збройні сили України активно застосовують безпілотники для ураження скупчень живої сили та техніки військ РФ. На одному з напрямків за допомогою БПЛА було знищено гармату-гаубицю Д-20 окупантів, передають Патріоти України.

Із нею майстерно розібралися бійці ударної роти БПЛА "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Кадри роботи дрона по цілі у своєму Telegram-каналі опублікував міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Цього секретного літака-бомбера дуже бояться росіяни. І не дарма. Назву скажемо після перемоги", – зазначив він. На кадрах видно, як з беспілотника було скинуто два снаряда. Вони влучили просто в ціль – у гаубицю, яку росіяни сховали серед дерев. Пролунав вибух, яким гармату ворога була знищено.

Федоров подякував усім, хто підтримує Армію дронів, зазначивши, що вони таким чином наближають нашу перемогу та допомагають зберегти життя українських воїнів.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...