Армія Мордору як лабораторні щури: У Росії почали масову вакцинацію військових несертифікованим "Супутником V", котрим Путін колотися злякався

У Росії оголосили про масову вакцинацію військовослужбовців вітчизняним препаратом проти COVID-19, попри відсутність належних випробовувань. через що патріотично щеплятися категорично відмовляється сам Володимир Володимирович, що не заважає йому заохочувати інших. Про це повідомив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За його словами, президент Росії Володимир Путін доручив почати вакцинацію особового складу Збройних сил проти коронавірусу. Всього планується зробити щеплення вказаною вакциною понад 400 тис. військових.

Також Шойгу повідомив, що наразі вакциновані понад 2,5 тис. військовослужбовців. До кінця року кількість тих, кому зробили щеплення, зросте до 80 тис.осіб.

Окрім того, голова Міноборони РФ повідомив про проведені військовими дослідження з використанням плазми вакцинованих солдатів з високим рівнем антитіл.

“Застосування методики вже показало ефективність при важких формах захворювання. На поточний момент в дослідженнях задіяно понад 500 вакцинованих військовослужбовців”, – зазначив міністр.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...