Армія РФ має великі проблеми з наступом: Військовий експерт дав прогноз, чи зможе чогось досягти Путін до 9 травня

Армія президента країни-агресора Росії Володимира Путіна має великі проблеми із підготовкою нового наступу в Україну. У День Перемоги 9 травня він не зможе оголосити про перемогу у війні проти України. Така перемога "не проглядається" з низки причин. Про це в ексклюзивному коментарі розповів військовий експерт Юрій Федоров, передають Патріоти України.

Він нагадав, що новий наступ планувався на 1 квітня, але його не відбулося. "Це означає, що росіяни мають дуже серйозні проблеми з його підготовкою", – зауважив він.

У цьому контексті експерт назвав низку проблем, із якими зіткнувся російський диктатор. Так, "сакральною датою" для нього є 9 травня, коли він хотів би заявити про свою перемогу в Україні. "Але про яку перемогу він може оголосити, я не знаю, тому що перемога у нього не проглядається", – зауважив Федоров.

Далі – вже за кілька місяців, влітку, Росія повною мірою відчує на собі наслідки економічних санкцій. Відчуватиметься гостра нестача комплектуючих та запчастин, які раніше постачалися з-за кордону. Фактично на Росію чекає транспортний колапс, попередив експерт. "Це теж фактор, який перешкоджає Путіну вести тривалу війну", – сказав він.

І, нарешті, армії Путіна катастрофічно не вистачає підготовлених резервів. Прихована мобілізація навряд чи буде ефективною – бажаючих йти на війну важко знайти. Водночас оголошення масової мобілізації може стати згубним для іміджу Путіна всередині країни, переконаний Федоров.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...