Армія Путіна вперлася у канал у Часовому Яру: Військовий відповів, чого чекати далі

Російські окупанти вперлись у канал в Часовому Яру Донецької області. Подальші штурми закінчаться для них великими втратами. Про це розповів в ефірі "КИЇВ24" військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

За його словами, ворожі штурми на цьому напрямку не вщухають й на мить. "Ворог вперся у канал Сіверський Донець-Донбас. Там насправді давно нема води, але там така бетонна канальна перешкода, труби, і тільки є два місця, де можна його форсувати просто по поверхні, але вони у самому Часовому Ярі. Там дуже важко штурмувати. Ворог розуміє, що такі штурми закінчаться для нього втратами як на Авдіївці чи Бахмуті", - зазначив Сазонов.

Він додав, що спроби механізованого штурму каналу були кілька днів тому. Техніку було знищено. Тепер росіяни намагаються форсувати канал силами піхоти за підтримки артилерії та мінометів.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...