Армія РФ не дуже бажає воювати проти українців, тож Путін обрав сценарій "Б", - Піонтковський

Російська армія не бажає вступати з войовничими українцями у повномасштабну війну, тож президент РФ Путін обрав сценарій "Б", який передбачає розширення з ОРДЛО. Таку думку висловив політолог Андрій Піонтковський у випуску програми "Студія Захід з Антіном Борковським", передають Патріоти України.

"Якщо говорити про повну окупацію України з концтаборами і розстрілами - для цього потрібна, перш за все, мільйонна армія. Путін зрозумів, що армії в нього немає. Немає військових, які були би готові на тривалу масштабну війну проти українського народу. На таку війну з армією, яка не бажає воювати, йти не можна. Тож, я гадаю, Путін обрав сценарій "Б" - розширення в бік Луганської та Донецької областей, Маріуполя та Азовського узбережжя. Тут агресор може набрати людей, у вірності яких він упевнений. Тобто абсолютних негідників.

За моїми даними вони вже в ОРДЛО. Усі "вагнерівці" там, близько 10 тисяч. А також "кадирівці" прибули, тобто ці бандити і чергові "Мотороли" з російських соціальних автосмітників”, - зазначив Піонтковський.

Політолог наголосив, що зараз українське суспільство активно налаштоване на боротьбу з російським окупантом і в разі повномасштабної агресії Росія зустріне серйозний опір. "Думаю, російські агенти в Україні в цій ситуації не зможуть реалізувати свої плани. Я буду дуже здивований, якщо Путін все ж кине велику армію у війну проти України найближчими днями. Його очікує катастрофа. Люди будуть саботувати накази. З такими настроями військових не можна йти проти народу, який готовий боротися зі зброєю в руках. На моє переконання, Путін зібрав усіх запеклих негідників, умовно кажучи "гестапівців", і їхніми силами визнає ОРДЛО і буде всіляко його розширяти. Але це також нічого хорошого не принесе”, - зауважив Андрій Піонтковський.

Джерело: Еспресо.ТV

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...