"Армія РФ не сильна, вона просто довга": Українські військові показали знищену техніку ворога (фото)

Воїни 93-ї ОМБр Холодний Яр знищили чергову колону техніки російських окупантів. Про це військові повідомили на Facebook-сторінці бригади, передають Патріоти України.

Зокрема, воїни поділилися серією фото знищеної броні та пожартували про "міць" російської армії. "Російська армія не сильна. Вона просто довга. Росія вела багато воїн з різними країнами, але скінчиться її військова міць тут, в Україні", - йдеться у повідомленні.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...